top of page
  • Writer's pictureblackspadetr

Dünya Çevre Günü kutlu olsun.

Günümüzde sürdürülebilirlik, çevre dengesi ile ekonomik büyümeyi birlikte alan, hem doğal kaynakların etkin kullanımını sağlayan ve çevresel kaliteye önem veren hem de gelecek kuşakların kendi ihtiyaçlarını tehlikeye sokmaksızın bugünkü ihtiyaçlarını karşılayabilen bir model olarak karşımızda duruyor.


Narkonteks Tekstil A.Ş. olarak işimizin ve varoluşumuzun temeli olan bu kaynakları korumak ve devamını sağlamak bizlere ilham veriyor. Sürdürülebilirlik vizyonumuzu kurum kültürümüze dahil ederek, küresel hedeflere ulaşmak için tüm çalışanlarımız ile birlikte yaşadığımız dünyayı güzelleştirmek için adımlar atıyoruz.


Dünya Çevre Günü kutlu olsun.


***


Today, sustainability is standing in front of us as a model by not only taking environmental balance and economic growth together but also ensuring efficient use of natural resources, raising the importance of environmental quality and meeting the urgent needs of future generations without endangering their own needs.


As Narkonteks Tekstil A.Ş. we are being inspired by protecting and maintaining these resources which are the basis of our existence and business. By incorporating our sustainability vision into our

corporate culture, we take steps for a better world to live in and achieve global goals altogether with our employees. Thus, we established the Sustainability and CSR Department in 2017 in order to establish corporate infrastructure and principles related to sustainability.




27 views0 comments
bottom of page